Bryllups-fotografene Atle Slettingdalen & Lucèlia Miranda

Firmaet "Fotograf Atle Slettingdalen" består av to fotografer. Det er er meg Atle Slettingdalen og min kone Lucèlia Miranda. Jeg er den som er veldig opptatt av den tekniske kvaliteten på fotoutstyr og hører ofte at jeg er perfeksjonist når det gjelder redigering av bilder. Lucèlia som forøverig kommer fra Brasil er den som har svært godt øye for detaljer og er dyktig på poseringer som er veldig viktig på bryllupsbilder.

Jeg kjøpte mitt første kamera for konfirmasjonspengene i 1984, og brukte mye tid på å lese meg opp om fotografering. Den gang måtte man ha film i kameraet og det kostet 99,- kroner å fremkalle en 24 bilders film. Det mest spennende var jo at du fikk ikke se resultatet av bildene dine før du hentet de fra fremkalling. Etter digitale fotoapparater kom så åpnet det seg en helt ny verden. 


Etter et opphold på mange år tok jeg opp fotointeressen igjen og startet opp firma sammen med min kone i 2012. Vi er begge opptatt av perfeksjon uansett hva vi driver med og det håper jeg dere ser på bildene våre også.

Vi startet først med et fotostudio i 2012 og tok for det meste barnebilder. En dag spurte en venninne om jeg kunne fotografere bryllupet deres og det sa vi ja til. Etter dette ble vi helt frelst i bryllupsfotografering. Alle mennesker i bryllup har på seg flotte klær og alle er lykkelige. Etter min første bryllupsfotografering skjønte jeg at her er det store muligheter med å utmerke seg som fotograf og lage bilder som virkelig skiller seg ut. I tillegg gir det oss stor glede å gi fra seg bilder folk blir veldig fornøyd med på en av de viktigste dagen man har i livet.

​Vi er to fotografer som strekker seg veldig langt for å levere en bildekvalitet og et resultat som dere skal bli svært godt fornøyd med. Vi stortrives med fotografering, og legger ned mye arbeid for å lage de beste bildene til dere. 
 
Det å lære nye teknikker er veldig viktig i denne bransjen. Vi må også hele tiden ha nytt moderne utstyr i toppklasse, og kunne lese kundenes behov. Vi har et hovedmål og det er å levere bilder av utsøkt kvalitet. Og når man får flotte tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, så motiverer det oss veldig mye til å gjøre de neste kundene like fornøyde.
Skal man bli virkelig god i noe så må man kun konsentrere seg i en ting. Derfor så driver vi bare med bryllupsfotografering og vi skal gjøre 
alt vi kan for å bli enda flinkere og bedre i fremtiden. Vårt store mål er at brudeparene er svært fornøyd med resultatet når de får se de ferdige høyoppløselige bildefilene fra oss.
 
 

 

Med Vennlig Hilsen

                

 

     


 

Atle Slettingdalen & Lucélia Miranda Slettingdalen